Naučím Ťa variť

Projekt „Naučím Ťa variť“ začne fungovať od 1. februára. O čo ide?

Cieľom tohto projektu je naučiť ľudí variť zdravo, chutne a jednoducho. Viem, že mnohí z Vás si ako predsavzatia dávajú práve ciele týkajúce sa chudnutia, pohybu a zdravia, no takisto viem, že drvivá väčšina po mesiaci zistí, že vianočná motivácia opadla, aj tak prídu fašiangy a Veľká Noc, permanentka už vypršala, suché mäso a šalátové listy Vás obžúvať už nebaví… A ste späť kde ste boli. A o dve kilá navyše. Aj by ste chceli pokračovať, ale nemá Vás kto motivovať, nemá Vám kto poradiť.

Aj preto som sa rozhodla, že tento projekt bude práve pre tie z Vás, ktorí netrénujú s trénerom, nevedia ako variť zdravo, nevedia čo s čím nakombinovať tak aby to fungovalo. Naučím Vás nie len variť zdravo ale zároveň rýchlo, lacno, jednoducho a chutne. Rozumiem, že nie každý má možnosť absolovovať hodiny s trénerom či výživového poradcu, preto si myslím, že práve projekt „Naučím Ťa variť“ bude ten správny odrazový mostík.

  

,,A čo ako príde ku mne do kuchyne?“ 

Presne tak. Takže si ju uprac. 🙂 Áno, ten kto má záujem, prídem k nemu domov uvarím mu raňajky, obed, večeru, desiatu aj olovrant. Pokecáme, ochutnáme a strávime spolu pekný deň Neboj, čo zamažem si upracem. 🙂

Ako to prebieha? 

V prvom rade mi napíšeš mejl, o tom, že máš záujem o túto službu. Nájdeme spolu jednu sobotu, kedy to spáchame. Sobota je ideálny deň, keďže skoro každý máme voľno. Čas tejto služby je vždy individuálny, preto je fajn, ak si rezervujete zhruba 4-5 hodín.

Potom ako sa dohodneme na dátume, mi napíšeš zoznam potravín, ktoré neješ, lebo Ti je z nich vyslovene na grcanie – napríklad ja špenát a rukolu nedávam ani za svet. Takže ak ťa nadrapuje z karfiolu zapíš, ale ak NEVIEŠ ako chutí, lebo si ho nikdy nejedol a myslíš si, že by Ti nechutil, tak to tam nepíš. Čiže, naozaj potraviny, ktoré neľúbiš, nie také čo nepoznáš alebo ich nevieš pripraviť. Ďalej tam napíšeš potraviny, na ktoré si alergický, všetky alergie na jedlo, intolerancie a podobne. A takisto tam napíšeš svoje absolútne favority (aj keby to bol segedín či fašírky). 

Tento zoznam mi pošleš a ja podľa neho urobím nákup. Keďže budeme robiť 5 -8 jedál:  raňajky, obed, olovrant a večeru. Budem nakupovať primerané množstvo potravín – na jednu až dve porcie. A samozrejme, budem kupovať zdravé veci (nie drahé). Po nákupe prídem rovno za Tebou a ideme na to.

Financie

Cena služby je 100 eur.

Čo všetko je v cene?

  • príprava 5-8 jedál
  • tipy a triky pri prípravách každého jedla
  • poradenstvo v oblasti výživy, stravovanie a zdravého životného štýlu
  • vysvetlenie a základy fungovania energetického príjmu a výdaja
  • výpočet a nastavenie kalorického príjmu
  • zľava 5 eur na vypracovanie výživového plánu na mieru

V cene nie je zahrnutý nákup potravín.

Táto služba je len pre nežné pohlavie. Holky, pokojne si na tento zdravodeň zavolajte kamky, sestry, maminy, dcéry (max. 5 ľudí). Ak Vás bude viac, zľava na výživový plán platí pre jednu osobu.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *